Субота
20.04.2024
04:22
Форма входу
Категорії розділу
Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 [389]
До уваги абітурієнтів Гімназії№5!!! [1]
Освітянські новини з інших джерел [5]
Пошук по сайту
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
АРХІВ ЗАПИСІВ
<
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 253
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Гімназія №5 Шепетівської міської ради Хмельницької області
Головна » 2018 » Лютий » 9 » Створюємо інклюзивний простір
16:44
Створюємо інклюзивний простір

Важливість інклюзивної освіти просто незаперечна, так як інклюзивні класи в школі в рази допомагають успішно реалізувати свій потенціал «особливим» дітям. З початку навчального року у закладі діють 4 інклюзивні класи та один спеціальний клас. Тому створення оптимальних умов для освіти дітей з особливими потребами – першочергове завдання всього колективу. А ще серця учнів та всього колективу відкриті до всіх небайдужих людей, які підтримують наш закладах на шляху реформування освітного процесу.

05.02.2018 року школа радо зустрічала гостей: народного депутата України Романа Мацолу, мера міста Михайла Івановича Полодюка, начальника управління освіти Людмилу Іванівну Тихончук . Приводом для зустрічі став надзвичайно важливий для закладу подарунок: комп’ютерна та мультимедійна техніка для використання в освітньому процесі, а зокрема для забезпечення ефективності інклюзивної освіти. Представники народного депутата вручили її напередодні. А сам Роман Мацола завітав, щоб побажати учнівському та педагогічному колективу успішної реалізації задуманого, здійснення планів та мрій.

Під час зустрічі народний депутат України Роман Мацола , очільник міста Михайло Іванович Полодюк, начальник управління освіти Людмила Іванівна Тихончук мали змогу поспілкуватися з педагогами та учнями закладу, стали учасниками розвивального заняття з учнями 5 класу з використанням нової техніки, а ще обмінялися думками щодо реформи освітньої галузі.

 

Директор школи Пипич Олена Василівна висловила слова подяки народному депутату від імені учнів, учителів за надану можливість робити впевнені кроки на шляху до якісної інклюзивної освіти. Сучасна комп’ютерна техніка (інтерактивна дошка, комп'ютери, ноутбуки, принтер і проектор) у користуванні учнів - це нові знання, нові можливості, нові досягнення, нові підходи у роботі з «особливими» дітьми. Тому ми надіємось на подальшу співпрацю та підтримку.


 

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 405 | Додав: Zara
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]