П`ятниця
26.04.2024
08:21
Форма входу
Категорії розділу
Педагогічна творчість [2]
Творчі роботи педагогів
Матеріали обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади [4]
Пошук по сайту
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
АРХІВ ЗАПИСІВ
<
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 253
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Гімназія №5 Шепетівської міської ради Хмельницької області
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Педагогічна творчість Дробот С.В.
03:13
Педагогічна творчість Дробот С.В.

ЇЇ життя – театр і школа

ДроботЗ 1994 року в школі з ініціативи та під керівництвом вчителя театрального мистецтва Дробот С.В. був створений шкільний театр, який вже багато років з честю носить звання Зразкового. Театр був і залишається могутнім засобом морально-етичного, духовного та естетичного виховання людини, а душою цього театру, незмінним його керівником, Вчителем з великої літери залишається Дробот Світлана Василівна. Випускниця Київського Державного інституту культури, вона не лише не уявляє свого життя без театру, а завдяки своїй самовідданій праці вчителем театрального мистецтва – зуміла привити любов до театру всім своїм учням. За роки діяльності шкільного театру через нього пройшли сотні школярів, дехто з них так захопився театральним мистецтвом, що теж пов’язав своє життя з акторською професією. Це і Марк Дробот, ведучий актор Молодіжного Академічного театру м.Києва, Чистякова Дарина, режисер телебачення, Віталій Осипчук, керівник студентського театру, студенти театральних вузів м.Києва - Кривий А., Сложинський Я., Вітвицький В.

Дробот С.В. вміє створити можливості для самореалізації кожного учня у різних видах творчості, адже в школі під її керівництвом діє ще й театральна студія «Пошук» для учнів 7-9 класів. Молодші школярі успішно виступають акторами Зразкового лялькового театру «Веселка», постійним призером в місті щорічно стає команда КВК «Джек Пот». З 2007р. в школі діє учительський театр «Овація», режисером якого теж є Дробот С.В. В усіх номінаціях оглядів, конкурсів, фестивалів, які проводились на міському, обласному, республіканському рівнях за роки діяльності юні актори, під керівництвом Дробот С.В. мають нагороди, грамоти за призові місця та перемоги.

Світлані Василівні вдалося досягти вершин педагогічної майстерності. Вона вчитель вищої категорії, вчитель-методист і не лише передає свої вміння і талант учням, а щедро ділиться досвідом з колегами. На базі школи діє майстер-клас Дробот С.В. з теми: «Розвиток творчих здібностей учнів через театральне мистецтво», щорічно проходять семінари міського та обласного рівнів для вчителів.

Саме завдяки своїй інтелігентності, творчості, витонченому смаку Дробот С.В. зуміла добитися високих результатів в своїй діяльності та стати авторитетним, досвідченим наставником для свої колег. Вона не уявляє себе без пансіону, без театру, без учнів, а ми не уявляємо своє життя в школі без ентузіазму, горіння, творчого піднесення, які несуть нам театр та його незмінний керівник Дробот С.В.





Переглядів: 1215 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]