П`ятниця
26.04.2024
22:22
Форма входу
Категорії розділу
Педагогічна творчість [2]
Творчі роботи педагогів
Матеріали обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади [4]
Пошук по сайту
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
АРХІВ ЗАПИСІВ
<
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 253
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Гімназія №5 Шепетівської міської ради Хмельницької області
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Педагогічна творчість Ващук Н.Л.
03:04
Педагогічна творчість Ващук Н.Л.

Школа майстерності педагога

ВащукВ 1993 році в пансіоні розпочала своє сходження до вершин педагогічної майстерності вчитель початкових класів Ващук Наталія Леонідівна. Вже тоді було видно, як наполегливо Наталія Леонідівна прагне дати дітям основи знань, основи моральності, доброти, творчості. Можливо, в чомусь ще не вистачало досвіду, але це компенсувалось любов’ю до своєї професії і великою любов’ю до дітей. Багато випускників її першого класу теж пов’язали свої долі із школою. В класі Наталії Леонідівни успішно навчаються діти колег, для яких вона неперевершений, авторитетний педагог та діти соціально-незахищених категорій, для яких вона стала справжньою мамою, порадником і другом. 

Успіхи учнів засвідчують велику педагогічну майстерність та творчий підхід до організації навчально-виховного процесу в класі. Адже її учні є: переможцями конкурсу «Кращий клас» у 2008-2009н.р. серед учнів початкових класів школи, переможцями природничого конкурсу «Колосок», активними учасниками і переможцями громадських читань «Я голосую за мир» у м.Рівне, призерами (І-ІІ місце) міського конкурсу читців, присвяченого 106-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка, призерами (ІІ місце) міського конкурсу творів про рідне місто, 1 учень переможець конкурсу «Міліція очима дітей», призерами (ІІ місце) міського конкурсу технічної творчості.

Наталія Леонідівна пройшла атестацію, їй було встановлено вищу категорію. Творчий підхід, натхнення, ентузіазм згуртовує навколо неї вчителів початкових класів, вона – голова методичного об’єднання, член творчої групи міста вчителів початкових класів.

Під її керівництвом діє в закладі «Школа майбутнього першокласника», адже життя не зупинити – і знову незабаром Н.Л.Ващук поведе в Країну Знань нових учнів, які, прийнявши посвяту в школярі, будуть вчитись, всебічно розвиватись через залучення до театрального мистецтва, спорту, сходинок до інформатики, і, що саме головне – сходинок до успіху, взаємопідтримки, любові до батьків, школи, Батьківщини. Саме в цьому гарантія здобуття учнями Наталії Леонідівни всього необхідного для всебічного розвитку особистості.

Щасливих шкільних років бажаємо Наталії Леонідівні та її учням! Так тримати!


Переглядів: 885 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]