Субота
18.05.2024
16:44
Форма входу
Категорії розділу
Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 [389]
До уваги абітурієнтів Гімназії№5!!! [1]
Освітянські новини з інших джерел [5]
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
АРХІВ ЗАПИСІВ
<
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 253
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Гімназія №5 Шепетівської міської ради Хмельницької області
Головна » Шкільне життя Шепетівської гімназії№5
« 1 2 ... 33 34 35 36 37 38 39 »

       21 квітня о 14.00 на базі закладу  відбулася  зустріч з учнівською, студентською молоддю, представниками учнівського самоврядування, Молодіжної ради Шепетівки та волонтерами у рамках презентації проекту «Рух за тверезість життя».

... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 552 | Додав: Zara | Дата: 27.04.2015

Крутиться, крутиться навколо Сонця планета -

Краща у Всесвіті рідна планета моя!

Велич краси її в музиці й слові поета,

В травах духмяних, в душевних піснях солов"я.

       Немає жодного українця, який би не зачаровувався співом солов"я, якого б не бентежили журавлинні ключі, які щороку повертаються на рідну Батьківщину. Птахи є невід"ємною частинкою життя людини. Тому щороку навесні проводиться Всеукраїнська акція "День зустрічі птахів". В рамках даної акції вчителем біології Юхимець О. М. було проведено "Свято зустрічі птахів". До участі у за ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 940 | Додав: Zara | Дата: 23.04.2015

       Здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитися до свого здоров’я треба бережливо, з турботою та повагою. Саме цій важливій темі був  присвячений День здоров’я,  який  організовано та проведено 7 квітня.

       Як саме потрібно жити, щоб ні підступні хвороби, ні муки страждань не заволоділи тілом та душею? Ці питання обговорювались учнями та педагогами  впродовж усього дня під час цілого ряду заходів, зокрема на уже традиційному  уроці здоров'я «Здоров'я – найцінніший дар». У цей день також було проведено  конкурс  малюнку на асфальті «Здоров'я  очима дітей», спортивні змагання «Веселі старти» для учнів 1-4 класів та «Старти надій» для учнів 5-7 класів, конкурс листівок «Найдорожчий скарб – здоров'я» серед учнів 1-4 класів, конкурс плакатів «Ми за здоровий спосіб життя!» серед учнів 5-7 класів, конкурс постерів «Спорт – це здоров'я» серед учнів 8- 9 класу, конкурс відеороликів «Ми обираємо здоров'я» серед учнів 10 ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 611 | Додав: Zara | Дата: 09.04.2015

        Ми українці - велика родина, мова і пісня у нас солов"їна. Квітне в садочках червона калина. Рідна земля для всіх нас - Україна.

        13 березня у стінах рідної школи за давніми українськими традиціями  ми щиро вітали гостей, зокрема із Голландії до нас завітали директор християнського фонду "Укру" Яп де Мой та головний    інженер    християнського фонду "Укру" Йоганес Фердеун, які завітали для підписання меморандуму про співпрацю. Даний захід відбувся за сприяння директора благодійного фонду "Зміцнення громад" Василик Тетяни Павлівни. Для підписання меморандуму було запрошено начальника міського управління освіти Тихончук Людмилу Іванівну. 

... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 596 | Додав: Zara | Дата: 16.03.2015

               Крізь несподівані березневі віхоли й відземки лине до нас сонячна  весна, бентежить  душу світлими сподіваннями. В отій природній   мінливості, у змаганні холоду й тепла, похмурості та ясності сьогодення є дивовижне свято – 8 Березня.                                                                                                 Нев’янучої краси, здоров’я міцного, вірного кохання,   материнської радості, любові живодайної з весни до весни, з року в рік в цей день бажали чарівним жінкам колеги-чоловіки та учні.

Вітаєм жінку: матір і кохану, 
Живу, чарівну, грішну і святу. 
< ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 606 | Додав: Zara | Дата: 16.03.2015

        Березень належить споминами про найбільшого українського генія, поета Тараса Григоровича Шевченка. Всюди, де живуть українці, в ці весняні дні вшановується пам'ять  про Кобзаря.

І мене в сім’ї великій,

В сім’ї вольній, новій,

Не забудьте пом’янути

Незлим тихим словом .

&nbs ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 621 | Додав: Zara | Дата: 11.03.2015

       Нашій славній Україні, її працелюбному народові, споконвічним українським традиціям, народним пісням і звичаям була присвячена година духовного розвитку у 8 класі (класний керівник       Поліщук С. О.). Впродовж, якої учні 8 класу  пригадали славетні сторінки історії України, вшанували пам"ять борців за незалежність і волю українського народу.

       Захід пройшов у нестандартній сучасній формі - квесту "Патріот". Найактивнішими учасниками квесту були  Ящук Олександр і Савчук Катерина. Учні ще раз переконалися, що бути патріотом це перш за все знати свою історію, шанувати традиції та любити землю на якій народився та живеш. 

... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 574 | Додав: Zara | Дата: 11.03.2015

        21 лютого усі нації та народи відзначають Міжнародний день рідної мови.         Рідна мова – то не просто слова. То шепіт весняного гаю, голос перепілки, ніжна пісня колискова. Мова - то душа народу, багата й вічно молода. За словами класика, вона «як гул століть, як шум віків, як бурі подих…». Не загинула у течії віків, щоб сьогодні колоситися у різнобарвному вінку мов світу. Наша рідна мова — це золота скарбниця душі народної, з якої ми виростаємо, якою живемо й завдяки якій маємо величне право й високу гордість іменуватися народом України.

         Бережімо мову - важливий елемент культурної свідомості кожної людини, примножуймо її багатство, плекаймо її чистоту.

         До Міжнародного дня рідної мови у закладі було проведено ряд заходів, зокрема вчитель Самсонюк О. М. провела брейн-ринг «Мова наша кали ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 621 | Додав: Zara | Дата: 23.02.2015

        15 лютого Україна вшановує День пам"яті своїх синів - молодих воїнів, які загинули на чужій землі Афганістану.Цього дня останній солдат залишив цю країну. Майже 10 років проливали там кров наші юнаки.  

        Оплакує ненька-Україна 2376 своїх синів, які не повернулися додому.

        Щороку в цей день схиляють знамена над полеглими, подають на  службу Божу за тих, що загинули. Учні нашого закладу також вшанували полеглих в Афганістані поклавши квіти до пам"ятника "Чорний тюльпан".

        Минув час. І для себе кожен афганець багато зрозумів. Дружба у мирні дні має велике значення, але найцінніша дружба - військова - та, яка склалася, коли разом воювали, виручали один одного у бою. Поверн ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 643 | Додав: Zara | Дата: 20.02.2015

У рідному краї і серце співає.

Лелеки здалека нам пісню несуть.

У рідному краї і небо безкрає,

Потоки, потоки, мов струни течуть.

       Кожна людина мріє жити на землі де панує мир, спокій і злагода тому кожне покоління повинне пам"ятати і шанувати людей, які забезпечили  мирне майбутнє. 11 лютого ми вшановували полеглих в боях за Шепетівку, героїв фронту і тилу. У  школі були проведенні уроки мужності, учні 5-8 класів підготували історичні колажі "Шепетівка у роки ВВв", учні 1-6 к ... Читати далі »

Категорія: Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 | Переглядів: 568 | Додав: Zara | Дата: 18.02.2015

Шкільне життя Шепетівської гімназії№5 - Гімназія №5 Шепетівської міської ради